Modele per shtepi brenda

KY Banor i ardhur nga Serbie thotë se NUK kanë PSE të MOS jenë të lumtur me kushtet Kur Errësira ditën me banorët e tjerë zhvillojnë biseda, Shah luajnë… «Për momentin, me troisiéme që janě të vendosur në këtë shtëpi punojnë 56 punëtorë, prej administratës e Deri te Shërbimi social», thotë aliçkaj… Turp leJe Mund te kerkohet Nese TI Ben punimet libre ERI lat nom po rrogat dhe asistenca si Bota Jane Hajduta zyrtarisht leJe Merret Vetëm Kur ndërhyn në fasad JO Kur bën punime brënda shtëpis të Marr leJe dhe Kur të ndrroj tubat e UJIT se më Jan çarë. Sipas TIJ, Edhe VAJZA Mund të caktojë kujdestar për prindërit por NUK e kanë caktuar si Kriter që MOS e pengojnë strehimin e të moshuarve. Sa leJe ndërtimi janě aplikuar? Unë Dua të theksoj që viti i kaluar për Ministrinë e Zhvillimit urbain ka qenë i frytshëm në DISA Aspekte. Pikë kulmore Ishte aplikimi i lejeve en ligne të ndërtimit, gjë që u vlerësua Edhe nga Banka Botërore dhe në raportin «Doing Business» patëm rankimin më të lartë. Aplikimet en ligne filluan me ndryshimet ligjore, për ta bërë të mundur këtë gjë, më pas me përgatitjen tonë bazuar në përvojat e suksesshme të rajonit, filloi trajnimi dhe nga 1 shtatori u bë i detyrueshëm aplikimi Vetëm en ligne. Përgjegjëse janě Njësitë vendore, ndërkohë që Këshilli i territorit është përgjegjës për investimet stratjike. STAFET e bashkive janě trajnuar nga ne në vazhdimësi. Nga shtatori Deri në Fund të dhjetorit janě kryer 809 aplikime en ligne në Bashki dhe KKT. Vetëm Bashkia e Tiranës ka dhënë 45 leJe ndërtimi dhe 62 leJe zhvillimore, ndërkohë që në rang Vendi janě dhënë 65 leJe ndërtimi nga bashkitë, të tjerat janě në proces e sipër.

Tani Mund të aplikojnë të Errësira me kartën e identitetit në PORTALIN`e-Albanie`për çfarëdo lloj leJe ndërtimi. Ne dhe Agjencia e Zhvillimit të Territorit e monitorojmë vazhdimisht. Ekipi mjekësor që është në gjendje gatishmërie thotë se të moshuarit në këtë Qendër përballen me sëmundje siç janě diabeti, hipertensioni ETJ. . Banorët në shtëpinë e të moshuarve në Prishtinë e kalojnë kohën Duke zhvilluar Aktivitete të ndryshme gjatë ditës. ATA shprehen se po trajtohen mirë nga personeli Brenda mundësive dhe kushteve që i kanë. Edhe Florina Duli nga Iniciativa kosovare për Stabilitet thotë se kriteret e vendosura në këtë udhëzim tregojnë mentalitetin shumë të prapambetur të zyrtarëve të ministrisë. Ai thotë se kriteri Mund të duket diskriminues por askund në të NUK përmendet që VAJZA NUK Mund të përkujdesët për prindërit e SAJ. Qe dy vjet Jam Këtu. I Kemi të gjitha të Mirat.

Na kanë ndërru të Errësira shtretërit. Edhe këto rastet Kur prindërit kanë VAJZA në Familjen e Tyre të ngushtë PASI vendosen në shtëpinë e të moshuarve e kanë të drejtën e plotë të kujdesen për prindërit e Tyre po kryesisht Barra ka mbetë te Djali. Vitet kanë lënë gjurmë në trupat dhe fytyrat e Tyre. Shprehin Dashuri posa e takojnë një të huaj. Dëshirojnë fotografi me ta. Një shtrëngim Dore a një përqafim i fortë ta Japin posa t`i takosh. Dëshirojnë të tregojnë në çdo moment se po ndihen mirë dhe se kanë përkujdesje. Janë këta të vendosurit në shtëpinë e të moshuarve në Prishtinë, të cilët ekipi i Preportr i ka vizituar për të parë për së afërmi kushtet në të cilat ATA jetojnë. «Qe dy vjet Jam Këtu. I Kemi të gjitha të Mirat.

Na kanë ndërru të Errësira shtretërit «, thotë Uka.

Запись опубликована в рубрике Без рубрики. Добавьте в закладки постоянную ссылку.